Iti mai oferim si conceptul G.O. care contine o sumedenie de garantii si beneficii unice, care sa te ajute sa ai o experienta deosebita atunci cand porti ochelarul.

Garantii:

G1. Asigurare Semi Casco

Stim ca sunt cazuri in care o clipa de neatentie este suficienta pentru a face ochelarii inutilizabili. Eyeline te ajuta pe jumatate, adica iti ofera 50% reducere la o noua pereche de ochelari.

G2. Garantie Montaj

Vrem sa fi sigur ca lentilele sunt montate conform prescriptiei. In caz contrar, vom reface montajul.

G3. Garantie de Retur

Nu iti place intru totul ce ai comandat de la noi? Nici o problema, ai o perioada de 30 de zile sa returnezi produsul. Fii sigur ca ne-am gandit sa facem acest proces cat mai usor pentru tine. Si inca ceva, nu ai nici un cost in plus, deoarece taxa de retur o vom achita tot noi.

G4. Garantia de Livrare

Fii fara griji, garantam ca ochelarul tau va ajunge intr-o stare intacta. Il ambalam corespunzator si va oferim pentru protectie maxima si un toc de ochelar. Bineinteles, daca observati cea mai mica defectiune puteti apela la G3.

Oferte unice si Beneficii

1. Probeaza virtual

Suntem unul dintre singurele magazine online care ofera aceasta facilitate care te ajuta foarte mult pentru a alege rama potrivita.

2. Transport gratuit peste 150 de Lei

Orice colet care depaseste valoarea de 150 de Lei va ajunge la tine fara nici un cost in plus. Si nu uita, si la returnarea produselor ai aceasta facilitate.

3. Kit de curatare si intretinere Gratuit.

Te scapam si de grija de a mai cumpara din magazine solutii de sters ochelari si lavete de microfibra, si iti oferim GRATIS un kit de curatare la achizitionarea oricarei perechi de ochelari.

Daca mai ai si alte sugestii pentru noi scrie-ne aici, si promitem ca le vom lua in calcul! 🙂